Masters of Folk Arts and Crafts

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks Share on LiveJournal Share via e-mail Print

Tingieterij Holland is een klein familiebedrijf. Hier worden alle producten nog steeds - stuk voor stuk - met de gemaakt. Ieder product is dan ook uniek. Wij bieden u diverse mogelijkheden om u kennis te laten maken met ons ambacht. Aangezien wij momenteel verhuizen naar een tijdelijke locatie is bezoek aan onze werkplaats voor groepen niet mogelijk. Zodra de tijdelijke ruimte is ingericht kunnen we aangeven hoeveel personen wij maximaal tegelijkertijd kunnen ontvangen. Wij kunnen echter wel naar u toe komen, en op uw locatie ons ambacht laten zien en beleven. Met beleven bedoelen wij dat wij ook ter plaatse de mogelijkheid kunnen bieden om iets van Tin te kunnen gieten. U heeft daar geen speciale vergunningen of faciliteiten voor nodig, slechts een stevige tafel en 1 standaard stopcontact is genoeg. Datzelfde geldt voor kinderfeestjes. Meer weten ? Bel 0299 66 66 30.

Momenteel niet mogelijk voor groepen

Wij kunnen echter wel op (vrijwel iedere) locatie demonstraties, uitleg over ons ambacht en optioneel zelf tingieten verzorgen. Bel voor meer info;

0299 66 66 30

Ontdek in onze showroom het grote scala aan producten voor de grote, maar ook kleine beurs.


Ieder object, van bedeltje tot groot bord is volledig met de hand gemaakt door onze ambachtslieden, en dus uniek.

Welkom bij Tingieterij Holland | Ontdek hier onze mogelijkheden | Heeft u vragen of wensen ? Bel Gerust 0299 66 66 30

Beleef het Ambacht van de Tingieter

Showroom


Bedrijfsbezoek


Bezoek onze Webwinkel

Mogelijkheden
- Zelf een gietvorm maken

- Het gieten van Tin

- Het afwerken van Tin

- Toepassing / eigenschappen van

   materialen en legeringen

Voor bijvoorbeeld een  Starterscursus zijn 2 dagdelen van 2,5 uur nodig. Naar wens op 1 dag, 2 dagen of 2 avonden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cursus

Vanaf € 75,00

- Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

- Iedereen gaat zelf Tingieten

- Wij bieden meerdere opties

- Mogelijk op uw eigen locatie

- Leuk creatief programma

- Professionele begeleiding

- tijdsduur in overleg

- prijs per kind

Bel voor info 0299 66 66 30

Kinderfeestje

€ 8,50

Tingieterij Holland is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 11:00 en 16:00 uur. Bel gerust als u vragen heeft over onze producten, diensten of mogelijkheden het ambacht van Tingieter te beleven.


Het bezoeken van onze werkplaats/gieterij is vanaf heden weer mogelijk. De ruimte is echter zeer beperkt. Een bedrijfsbezoek met een groep is helaas niet mogelijk. Een individueel bezoek kan wel.


Tingieterij Holland heeft ook alles in huis om op een nader te bepalen locatie een demonstratie te geven en het ambacht te laten beleven. Dit kan een klein onderdeel van uw eigen programma zijn tot een volledig verzorgd programma rondom Tin en het gieten en afwerken van een lepeltje of miniatuurtje door uw deelnemers.


Ook worden wij regelmatig gevraagd deel te nemen aan markten of evenementen alwaar wij het tingieten demonstreren en/of zelf laten doen en optioneel ook onze ambachtelijke producten verkopen.

Meer weten ?

Bel 0299 66 66 30


Of bezoek onze winkel

Kalverringdijk 1
1509BT Zaandam


Tingieterij Holland is
7 dagen per week open

tussen 11:00 en 16:00 uur